Om oss

Vi på AAK Safety är tillsammans med vår norska namne marknadsledare i Norden inom fallskydds- och räddningsutrustning, och våra experter erbjuder därutöver allt från rådgivning och utbildning till installation och besiktning. Sverige och Norge har sammanlagt fem utbildningscenter, där en mängd olika fallskydds-, räddnings- och reparbeteskurser genomförs. Vårt mål är att, genom kunskap och ett komplett erbjudande, se till att alla som arbetar på höjd kan jobba säkert varje dag.

Två bolag blev ett

AAK Safety startade i Sverige 2024 när tre stora och namnkunniga fallskyddsaktörer inom Cresto Group gjorde gemensam sak genom att slå samman gruppens svenska försäljningsdel med Fallskyddspecialisterna i Heby under det norska bolagets namn. Hela gruppens skandinaviska försäljning har därmed samlats under ett namn och devisen Train Better. Reduce Risk. Protect Lives. med målet att bidra till att minska antalet olyckor på hög höjd och göra säkerhet till en livsstil.

Vi har utbildningscenter i både Heby och Helsingborg, där du kan träna i realistiska miljöer, och vi kan även erbjuda utbildning på plats hos dig som kund vid behov. Våra instruktörer är uppskattade av kursdeltagarna, har lång erfarenhet och mycket goda kunskaper från branschen.

AAK Safety ingår i Cresto Group, som i sin tur är del av koncernen Berman & Beving, och är tillsammans med sitt norska systerbolag med samma namn Nordens marknadsledare inom fallskydd.

Visselblåsartjänst

Vårt företag strävar efter ett transparent företagsklimat och hög etiknivå, och ser säkerhet och respekt gentemot dem som har kopplingar till vår verksamhet som viktig.

Vår visselblåsartjänst genom Bergman & Beving möjliggör rapportering av misstankar om oegentligheter och sådant som inte är i linje med bolagets riktlinjer och värderingar. Tjänsten syftar till att i ett tidigt skede minska risken för problem, främja en hög etiknivå inom företaget och behålla våra kunders och omgivningens förtroende.

Gå till Bergman & Bevings visselblåsartjänst